Reizen en Hotspots

Manhay, Belgium

Zo een zes maanden geleden, in mei, vertrokken mijn vriend, ik, Ziggs en een aantal vrienden van ons voor vier dagen naar de Belgische Ardennen. Dit was voor mij de aller eerste keer met vrienden op vakantie. We sliepen in een villa, >deze< om precies te zijn.  Een villa met alles er op en er aan en een mooi natuurgebied op zo’n twee minuten loopafstand waar we de honden lekker konden laten lopen.
Natuurlijk heb ik toen ook foto’s gemaakt zodat jullie lekker mee kunnen genieten.

About six months ago, in may, my boyfriend, me, Ziggs and a few friends went for four days to the Belgium Ardennes. This was the first time that I went on holiday with friends. We slept in a villa, >this one< to be precise. This villa had basically everything you could ask for and there was a gorgeous nature reserve just two minutes away from the villa where we could walk with the dogs.

Het was echt maar drie uur rijden van regio Rotterdam naar het huisje in Manhay. Eigenlijk echt bizar dat je maar drie uur in de auto hoeft te zitten om van een lelijk en vlak land naar een mooi heuvelig natuurgebied te komen.

Naast ons huisje was een omheining waar paarden liepen. Toen ik er naar toe liep om foto’s te maken kwamen er gelijk twee paarden naar me toe.  Eigenlijk was dit ook de reden dat Ziggs niet los kon buiten aangezien ik weet dat hij naar de paarden toe zou gaan.

Rik en Erik die ook even kwamen kijken maar de paarden die ze zonder dat ze het wilde weg joegen. 

We kwamen eind in de middag aan dus ik begon zo goed als meteen met het maken van de soep. Na het eten gingen we een stukje wandelen met de honden.

De volgende dag ging de ene helft met de honden wandelen en de andere helft, waaronder ik, naar La Roche om boodschappen te doen en even te genieten van het leuke dorpje (of stadje??).  We haalde hier heerlijk vlees voor de BBQ, helaas wel een tikkeltje duur.  Ik heb niet van alles foto’s gemaakt, wij zijn onder andere ook wezen kajakken in La Roche, wat voor mij een eerste keer was maar ook zeker een aanrader. 

De jongens moesten even ‘poseren’voor de BBQ.

Na het eten nog even een stukje wandelen met de honden.

Elke avond, ook de laatste avond, eindigde op deze manier.

Zijn jullie wel eens op vakantie geweest in de Belgische Ardennen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *