Uncategorized

Terug van weggeweest

Hoi allemaal,

In 2011 begon ik mijn eerste blog op blogspot.com en 2 januari 2015, begon ik mijn blog genaamd oceandust.com. Het was een echte lifestyle blog wat over van alles en nog wat ging. in oktober 2016 kwam dat bloggen weer tot een eind want zo een hosting was toch wel erg duur. Drie jaar later wilde ik het bloggen graag weer oppakken maar kwam ik er achter dat mijn domeinnaam in beslag is genomen en overgekocht kan worden voor een schrale $2500. Thanks, but no thanks!

Mijn oude content herstellen via The wayback machine is helaas ook niet gelukt, maar een deel valt nog te bekijken.
https://web.archive.org/web/20160404014126/http://www.oceandust.com/

Ik zal proberen mijn oude berichten deels te herstellen door ze opnieuw te maken, maar zal vanaf nu toch ook echt nieuwe berichten gaan schrijven, die jullie, hopelijk, interessant vinden! Alles wat jullie onder dit bericht lezen is dus van oude blogs 🙂

Joe!2 reacties

    • Rachel

      Ja dat was inderdaad even balen toen ik daar achter kwam. Maar stiekem vind ik het ook een leuke bezigheidstherapie om al die oude content weer op te zoeken, te kopiëren en te plakken haha. Bedankt voor je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *