Interieur,  Personal

Waarom de kerstboom al sinds oktober in mijn huis staat

Ik heb het verhaal al aardig vaak moeten vertellen, als er vrienden binnen kwamen, of als er klanten binnen kwamen voor een fotoshoot. “Zo, jij bent er vroeg bij.”
En ook al heb ik het verhaal al heel vaak verteld, omdat ik deze leuke (telefoon) foto’s wil delen, besluit ik het verhaal nóg een keer te vertellen.
Het is een kort verhaal en niet heel boeiend. Daar gaat ie.

Santa’s Favourtite dog bandana voor €5 bij de intratuin (worth!)

Het was oktober 2019, halloween stond om de hoek, en sinterklaas was nog geen eens in de buurt. Omdat Ziggs, onze hond, heel erg lang, heel goed in slopen was besloten we nooit een kerstboom aan te schaffen. Op die dag in oktober zei mijn vriend ‘Anders ga je toch een kerstboom halen?’ (die vent weet waar ik gelukkig van word). Niet veel later stond ik in de intratuin en als een kind in een snoepwinkel, met een grijns van oor tot oor wandelde ik, in mijn eentje, door de paden. Het moest een besneeuwde kerstboom worden.
Na een paar uur heen en weer lopend, twijfelend tussen wat voor kleur kerstballen ik moest nemen, kwam ik vervolgens thuis met rode kerstballen en een besneeuwde kerstboom.
Omdat het me te veel moeite leek om dat ding naar zolder te tillen dacht ik, fuck it, ik zet hem alvast op.

Wie heeft er nog meer zijn/haar kerstboom al staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *