Personal

Well that sucks

23 maart schreef ik dit, maar ik had het niet meer gepubliceerd. We kregen toen te horen op het nieuws dat de bruiloft niet meer door kon gaan. Ik moest het gelijk van me af schrijven en dat hielp!
——————————————————————-
“Gaat het met je?” “We denken aan je.” “Je bruiloft gaat niet door”. Een paar van de berichten die ik zojuist krijg. We gingen er wel van uit dat het niet door kon gaan. 99% kans dat het niet door kan gaan, zei ik tegen iedereen. Blijkbaar had ik stiekem toch wel een sprankeltje hoop, want het kwam hard aan toen ik hoorde dat onze bruiloft op 22 mei niet door kan gaan.

Het is beter zo, beter voor iedereen hun gezondheid, dat weet ik. De gezondheid van de mensen is het belangrijkste. En toch is het kut. Iets waar ik al zo lang naar uit kijk. Ik voel me een emotionele doos, ongesteldheid en kut nieuws gaat niet samen.
Ik hoop dat iedereen die mij dierbaar is er volgend jaar nog is en natuurlijk ook dat iedereen die jullie dierbaar is er volgend jaar nog is..maar er vallen elke dag slachtoffers. Mijn vriend die in de risicogroep behoort. Mijn oude oma, waarvan ik niet weet of ze het überhaupt wel tot volgend jaar haalt, om onder andere hun maak ik me zorgen.

Naast heel het bruiloft gedoe heb ik ook nog eens geen inkomen als fotograaf. Hypochondrie hebben en met een coronavirus die om de hoek loert, stress om werk en m’n bruiloft die niet door gaat.. I AM LOSING MY MIND.

————————————————————————–
Hoe gaat het nu, een maand later dan? Ik kan me er wel bij neerleggen. Het scheelt ook dat we een huis hebben gekocht haha, nu kan ik me daar op focussen. Mijn schoonmoeder en schoonzus zijn allebei echt goed ziek geweest. Niet getest, maar de dokter vermoedde wel corona. Gelukkig gaat het nu weer goed met ze! Ik hoop dat bij jullie alles ook nog goed gaat.

Stay strong!

Eén reactie

  • Rianne

    Jeetje dan baal je inderdaad wel even zeg.. Kan me voorstellen dat je soms even met de handen in het haar zit. Maar inderdaad, gezondheid is het belangrijkst. Hopelijk zijn je schoonmoeder en -zus goed opgeknapt!

    Geniet van de voorpret van jullie nieuwe huis! Dat is het allerleukst 🙂 Stay strong!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *